Kullabygdens Cykel och Motor AB

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Kullabygdens Cykel och Motor AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Höganäs här finns det många olika Aktiebolag. Kullabygdens Cykel och Motor AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Höganäs jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

Kullabygdens Cykel och Motor AB är momsregistrerat sedan2007-09-20 och har organisationsnummer 556734-7561.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 070-2020355 alternativt besöka eller skicka post till Kullabygdens Cykel och Motor AB på följande adress Sporthallsv. 4, 263 34, Höganäs.

Kullabygdens Cykel och Motor AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2007-09-20.

I Kullabygdens Cykel och Motor AB så sitter följande personer i styrelsen: Larsen, Joen David som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Larsen, Eva Tina som är född 1967 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget ska bedriva försäljning av cyklar, trädgårdsmaskiner och mopeder jämte därmed förenlig verksamhet.