Naturglimten Förskola och Fritidshem AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva förskola, fritidsverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Naturglimten Förskola och Fritidshem AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Höganäs så är Naturglimten Förskola och Fritidshem AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Höganäs arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Höganäs och i Skåne län. Redan 2008-04-16 så skapades Naturglimten Förskola och Fritidshem AB och bolaget är har F-skattsedel Naturglimten Förskola och Fritidshem AB har haft det sedan 2008-09-11.

556756-0437 är organisationsnummret för bolaget som finns i Höganäs.

Just nu är Naturglimten Förskola och Fritidshem AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Naturglimten Förskola och Fritidshem AB så går det att nå dem via telefon på 042-367275 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Naturglimten Förskola och Fritidshem AB är Rosenkvist, Ann Caroline Elisabeth som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Birgersson, Eva Lisbeth Margareta som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Johnsson, Marie Elinore som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Rosenkvist, Roger Maurits som är född 1971 och har titeln Suppleant, Lundskog, Sven Oskar Staffan som är född 1953 och har titeln Revisor, BDO Nordic Helsingborg Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor.